Hazırladığımız basın bültenleri

Yeni NORDAC PRO SK 500P ile Kaliteden Ödün Vermeden Karlılığı Artırın!

Mekanik ve elektronik çözümler alanında dünyanın önde gelen tahrik teknolojisi üreticilerinden olan NORD DRIVESYSTEMS, mühendisleri tarafından geliştirilen yekpare UNICASE gövde tasarımına sahip NORDAC PRO SK 500P frekans inverterlerini geleceğin teknolojisini yakalamak isteyenlerin hizmetine sunuyor.

 Gıda sektöründen çimento ve madene, havaalanlarından lojistiğe ve daha birçok sektöre yönelik güç aktarımı konusunda özel tahrik çözümleri sunan NORD DRIVESYSTEMS Endüstri 4.0 tabanlı olarak geliştirdiği SK 500P frekans inverteri ile alanında fark yaratmaya devam ediyor.

ÖZGÜN TASARIMI İLE KOLAY MONTAJ VE YERDEN TASARRUF İMKANI

Yeni modüler NORD inverterleri; etkileyici haberleşme ve endüstriyel ağ sistemi için ara yüz imkanının yanı sıra yenilikçi özellikleriyle birlikte, pek çok eklenti olanağı içeriyor. NORDAC PRO ailesinden olan frekans invertleri tak-çalıştır kumandayla güvenlik ve opsiyonel modül eklentileri ile özellikleri artırma imkanı tanıyor.

Kitap boyutundaki kompakt tasarımından faydalanabilen kullanıcılar, ince tasarım kumanda panolarıyla yerden tasarruf sağlarken yan yana ve kolay montaj avantajı kazanıyor.

FARKLI GÜÇ ARALIKLARI ve SD KART YUVASI İLE YENİLENMİŞ TASARIM

0,25 ile 5,5 kW güç aralığında seçenekleri mevcut olan frekans inverterlerinde; Standart CANopen ara yüzünün yanı sıra, Endüstriyel Ethernet için çoklu çipi sayesinde tek ara yüzden pek çok gerçek zamanlı Ethernet standartlarının haberleşmesini sağlar.

Gerek ProfiNET IP POWERLINK ya da EtherCAT olsun; gerekli protokol parametreleri rahatlıkla ayarlanabilir. Cihazlar ayrıca dışarıdan bir güç beslemesi (kutu ile programlama) USB girişi ile ayarlanabilmektedir. Parametreleri kaydetme ve aktarım için SD Kart yuvası da yeni bir özellik olarak sunulmuştur.

NORDAC PRO SK 500P frekans inverterlerinin bazı özellikleri:

  • Kanıtlanmış, yekpare UNICASE gövde tasarımı,
  • Güç ve kontrol için 2,2kW’a kadar tam geçmeli terminalleri,
  • Güç kapalı olsa bile USB bağlantısı üzerinden kullanılabilir
  • NORDCON parametrelendirme aracı,
  • Kontrol kabinlerinde yerden tasarruf sağlayan kurulum için kitap boyutunda kompakt tasarımı (IP20),
  • Makine inverteri ve uygulama inverteri olarak 2 temel versiyonu,
  • Motor freni yönetimi, kaldırma işlevselliği,
  • Tüm NORD sürücü inverterleriyle uyumlu sezgisel parametre yapısı.

NORD DRIVESYSTEMS’in ürünleri ve tahrik teknolojileriyle ilgili daha fazla bilgi almak için www.nord.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.